Medische Psychologie

Uitnodiging

Gegroet collega’s,

De LVMP bestaat 25 jaar! Een kwart eeuw van opbouwen, verder bouwen en het steeds blijven uitbouwen van de Medische Psychologie, als onlosmakelijk onderdeel van het hedendaagse algemene ziekenhuis.

Een van die LVMP-bouwstenen heeft een Zwitsers tintje: De Davos Sessies. Voor de zesde maal op rij wordt dit congres georganiseerd voor professionals in de Medische Psychologie.

Graag verwelkomen we jou als ‘bouwsteen’ om je bijdrage aan dit congres te leveren. Tal van uiteenlopende onderwerpen gaan de revue passeren. Onderwerpen die er toe doen binnen de continue veranderende praktijk van de Medische Psychologie. Als ook het overstijgend durven kijken naar welke plaats ethiek en tuchtrecht bij dit alles inneemt. Kortom: kom bouwen aan dit congres met de titel:

                  ‘De hoogste tijd’

De Zwitserse bergen zijn ook dit congres opnieuw het décor. Een eindje weg, echter dit helpt het bouwen om juist op een hoge berg met collega’s tijd door te brengen. Verdiepen op de inhoud als ook ontspannen in de mooie winterse natuur. In deze uitnodiging lees je over de onderwerpen en de sprekers die het congres mogelijk maken. Wij als commissie zijn trots op hun grote enthousiasme en inzet voor ons veelzijdige beroep.

Spreekt het programma je aan? Schrijf je dan snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heel graag tot ziens in Davos!

Krista van Eekeren
Kim van der Schoot
Evanne Spanhoff