Uitnodiging

Gegroet collega’s,

Terwijl velen van jullie zich na een welverdiende vakantie weer voegen in het werkritme, zijn de voorbereidingen voor het
alweer 5e LVMP congres reeds in volle gang. Jij als professional in de Medische Psychologie nodigen wij graag uit om deelnemer te zijn van het eerste lustrum congres van ‘De Davos Sessies’.

Lag bij de vorige editie de focus vooral op hoe jij als psycholoog in het werkveld je steentje kunt bijdragen aan je eigen vak;
deze editie gaat nog een stap verder in het opdoen van vakkennis en wat jij kunt bijdragen om de Medische Psychologie te blijven positioneren en verankeren in de wervelende dynamiek van het ziekenhuis met al zijn uitdagingen.
Kortom het bundelen van krachten; uniformiseren van werkwijzen; over de rand van de eigen afdeling durven kijken; gebruik maken van al de kennis binnen de LVMP en hierdoor van elkaar leren, is aanleiding geweest voor de titel van het congres:

                              ‘Out of the box’

De mooie bergachtige omgeving van Davos op 1600 meter hoogte in Zwitserland zal zonder het te weten haar bijdrage leveren om jouw ‘out of the box’ denken te stimuleren! Naast inhoud van het programma is het elkaar als collega’s ‘op de berg’ ontmoeten een uitgelezen kans.

Op deze website lees je wat de onderwerpen zijn en welke sprekers zich ten volle zullen inzetten om jou een gevarieerd en interessant programma aan te bieden. Als commissie zijn wij trots op hun grote enthousiasme!

Spreekt het programma je aan?
Schrijf je dan snel in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Heel graag tot ziens in de sneeuw in Davos!


De congres commissie LVMP:

Gerda de Boer
Antoinette Busch
Krista van Eekeren
Evanne Spanhoff